Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Gyár, Kecskemét

Szakmai gyakorlat

Mercedes-Benz Gyár, Kecskemét

 • szakma

  Elérhetőség

  Cím: 6000 Kecskemét, Mercedes út 1.


Tovább

A Mercedes-Benz gyár számára az IT-részleg biztosítja a szükséges informatikai háttérrendszert valamint fejleszti a szükséges szoftvereket. Különböző informatikai rendszereket működtetünk két számítástechnikai központban, amelyek vezérlik és ellenőrzik a termelést. Ezenkívül megtervezzük a szükséges bővítéseket, mivel az eredményes termelés folyamatos bővítést és átalakítást kíván meg. Megnézheted az egész gyárat, és betekinthetsz a teljes gyártási folyamatba. Bemutatókon vehetsz részt a belső ügyfeleinkkel (termelési részleg). Megtanulhatod, hogyan kell működtetni egy összetett informatikai rendszert.

Four Points by Sheraton, Kecskemét

Four Points by Sheraton, Kecskemét

Szakmai gyakorlat

Four Points by Sheraton

 • szakma

  Elérhetőség

  Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
  T: +36 76 888-533
  M: +36 30 929-4603
  E-mail: anita.juszko@fourpointskecskemet.com

Tovább

Egy szállodai szoba nem azonos egy lakosztállyal, mint ahogyan egy darab rántotthús sem egyenlő egy szelet sütivel. Ahelyett, hogy ezt most gyorsan leellenőriznétek az Instán, inkább tekintsünk együtt a színfalak mögé.
Szállodánk a modern elegancia, a diszkrét luxus és a magyar vendégszeretet egyvelege, azonkívül a nemzetközi Marriott-csoport sokszínűségét is ötvözi egy üzleti szálloda magánszférájával. Röviden ezt jelenti a kecskeméti Four Points by Sheraton.
Kényelmi szolgáltatásai között 136 szoba, 5 lakosztály és egy penthouse található, valamint profilunkat egy kiváló étterem és egy wellness-részleg is kiegészíti. A rendezvénytermek különböző formákkal és méretekkel rendelkeznek konferenciaközpontunk 1400 négyzetméternyi területén.
Izgalmasan hangzik?
Amennyiben személyesen is megtekintenéd munkakörnyezetünket, lépj a fedélzetre (csak ne felejts el időben bejelentkezni)!

Juszkó Anita, üzemeltetési igazgató